Servicii. Soluții

Societatea oferă clienților o gama diversificata de servicii:

 

1. Transport

 

  • transport național și internațional de mărfuri în regim de camioane complete (FTL) și grupaj (LTL)
  • servicii de depozitare cross-docking
  • distribuție națională de marfă prin afilierea în anul 2015 la rețeaua Pall-Ex Romania (lider național în distribuția de marfă paletizată)
  • servicii autorizate RAR – ITP și verificări tahografe și limitatoare de viteză.

 

2. Consultanță Logistică

 

Camioanele Tramar sunt echipate și certificate, pentru a putea efectua, în deplină siguranță, transportul de mărfuri diverse, generale, dar și specializate: frigorifice.
Grupajele sunt astfel organizate încât să ofere siguranță maximă pentru mărfurile transportate și tarife corecte, prin utilizarea în mod cât mai eficient a capacității de încărcare a camioanelor.

 

Lucrând cu profesionalism, asigură confidențialitatea totală asupra datelor mărfurilor transportate astfel încât protecția clienților noștri să fie primordială.
Preocuparea de a oferi clienților cele mai bune servicii, înseamnă mai mult decât transportul la prețuri corecte, alegerea traseului cel mai eficient, evitarea deplasărilor fără încărcătură și optimizarea timpului de așteptare. Tramar vede în clienții săi, parteneri pe termen lung, încercând să îi cunoască pe fiecare cât mai bine, să le identifice și să le anticipeze nevoile specifice de transport, propunând soluții personalizate, care să creeze beneficii pentru ambele părți. Gestionează fiecare aspect legat de expedierea mărfurilor de la planificare, organizare și monitorizare, până la controlul și livrarea mărfurilor la destinația finală.

 

 

Flota de vehicule este de 21 camioane și van-uri la care putem adaugă și camioanele disponibile ale subcontractantilor noștrii.
Cea mai mare parte din flota noastră corespunde normelor de poluare EURO 5.

 

Acces vizualizare flotă :
http://www.ro.easytrackmap.com/
utilizator: tramar
parolă: client

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.