Tools Production

Profilul companiei este proiectarea, execuția și intretinera unei game complete de cochile pentru turnare aluminiu – atât gravitațional cât și TSP, ștanțe decupare – perforare, ștanțe de ambutisare și indoire, matrițe de injecție masă plastică.

 

Suntem o societate orientată pe eficientă și îmbunătățire continuă, pentru a ne menține mereu un nivel înalt de calitate și competitivitate. Investim în tehnologii noi, în retehnologizare și în conștientizarea personalului.

 

Istoria și tradiția au fost completate în ultimii ani cu investiții importante în retehnologizare cât și implementarea de noi tehnologii, menite să răspundă oricărei cereri venite din partea partenerilor noștri de afaceri. Toate aceste investiții au permis diversificarea gamei de SDV-uri proiectate și executate: matrițe TSP, matrițe IMP, stante de precizie, o mare diversitate de dispozitive și verificatoare, matrițe și scule pentru industria alimentară și farmaceutică, diverse confecții metalice și orice tip de prelucrări metalice.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.