Grupul Electroprecizia acționează cu responsabilitate socială și economică și își desfașoară activitatea în condiții normale

Electroprecizia monitorizează în mod constant evoluția și efectele pandemiei COVID-19 și a luat o serie de măsuri încă de la început, cu scopul de a minimiza posibilul impact asupra angajaților și partenerilor săi de afaceri.

„Acționăm cu responsabilitate și comunicăm într-un mod transparent măsurile pe care le-am luat și continuăm să le luăm în această perioadă. Nu poate estima nimeni cât timp va dura această perioadă, dar știm că depinde de noi toți să acționăm responsabil, să luăm toate măsurile posibile, pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților noștri și să asigurăm continuitatea afacerilor noastre. Este important să menținem activitatea în toate companiile din grupul ELECTROPRECIZIA pentru că doar așa putem susține economia în zona industrială, automotive și logistică. România trebuie să reînvețe că principala ei forță stă în zona industrială, de producție.Dacă aceste zone își restrâng activitatea, revenirea după această perioadă va fi una deosebit de grea, pentru toate companiile care activează în aceste domenii”

 

Pentru a asigura activitatea companiilor din grupul ELECTROPRECIZIA pe termen lung, am numit o echipă inter-funcțională care creează proceduri interne specifice și monitorizează îndeaproape situația, în strânsă legătură cu autoritățile locale și naționale.

Principala noastră preocupare și totodată responsabilitate este siguranța și sănătatea angajaților. Măsurile pe care le-am luat deja pentru a proteja sănătatea angajaților noștri și a familiilor lor sunt:

  • igienizarea și dezinfecția tuturor spațiilor, atât în zonele de producție, cât și în cele de birouri, spații comune, toalete etc., acțiuni care sunt planificate repetitiv;
  • asigurarea echipamentelor de protecție (măști, mănuși și dezinfectanți) pentru angajații tuturor companiilor din grupul Electroprecizia;
  • monitorizarea zilnică a stării de sănătate a tuturor angajaților (aparate performanțe de citire a temperaturii corpului);
  • proceduri suplimentare privind accesul în companie: restricționarea vizitatorilor, distribuitorilor, curierilor.

Conducerea și echipa de management se concentrează și pe planificarea strategică prin diferite scenarii și planuri de continuitate a afacerilor. Fiecare companie din grupul ELECTROPRECIZIA și-a adaptat activitatea în concordanță cu prevenirea răspândirii virusului prin adoptarea unui program de lucru flexibil sau telemunca pentru salariații TESA, restricționarea ședințelor cu mai mult de 3 angajați și reechilibrarea forței de muncă în producție.

 

ELECTROPRECIZIA GRUP – CEL MAI MARE ANGAJATOR DIN MUNICIPIUL SĂCELE

Într-o perioadă când multinaționalele trimit angajații acasă în șomaj tehnic sau concedii fără plată, când parte din beneficiile lor sunt suspendate pentru că trebuie luate măsuri de reducere a costurilor, Electroprecizia, companie 100% românească, continuă să fie un angajator stabil și puternic. Nu s-au luat măsuri de reducere a costurilor prin acțiuni de reducere a personalului,șomaj tehnic sau concedii fără plata, în ELECTROPRECIZIA toți angajații lucrând în condiții optime de siguranță.

În parcul industrial și logistic ELECTROPRECIZIA lucrează mai mult de 1.000 de angajați. ELECTROPRECIZIA GRUP caută candidați potriviți pentru diversitatea de roluri deschise din producție și face angajări. Rolurile (posturile vacanțe/deschise) pentru care căutăm colegi care își doresc să facă parte din povestea de succes de peste 80 de ani sunt: operatori bobinare, tehnician (calitate), ingineri de proces, strungar CNC, electrician întreținere și reparații, sculer matriter, șef unitate de producție, montator subansamble, mecanic întreținere, frezor universal.