Servicii. Soluții

În condițiile în care mediul social și economic este în continuă schimbare, la fel sunt și nevoile de securitate. Experţii noştri în securitate şi protecţie ştiu acest lucru şi dezvoltă soluţii care să corespundă cerinţelor actuale. Compania oferă în prezent următoarele tipuri de soluții specializate:

 

  • Pază și protecție
  • Cursuri
  • Consultanță

 

Serviciile de pază și protecție sunt organizate conform legii, cu personal selectat, instruit, testat și îndrumat de către profesioniști. Personalul de pază este permanent pregătit și verificat prin activități teoretice și practice.

 

Electroprecizia Security and Protection S.R.L. acoperă toate nevoile de siguranță, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice, aplicând cele mai înalte și stricte standarde în ceea ce privește calitatea, securitatea și inovația, astfel încât clienții noștri să se simtă în siguranță oriunde își desfășoară activitatea.

 

Activăm cu aceeași eficiență pe stadioane, în parcări, magazine, parcuri și zone de agrement, grădinițe, școli, fabrici, sedii de birouri, hale industriale, depozite, șantiere de construcții, instituții publice sau bancare, practic oriunde este nevoie de noi, fiind un partener de încredere pentru orice client care apelează la serviciile noastre.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.