Guvernanță corporativă

Guvernanță corporativă este în concordanță cu legile în vigoare și are că scop asigurarea transparenței activităților societății Electroprecizia, astfel încât toți actionarii și potențialii investitori să aibă în mod egal acces la informațiile despre societate.

 

Organismele corporative ale societății Electroprecizia S.A. sunt structurate după cum urmează:

» Adunarea Generală a Acționarilor, care este cel mai înalt forum decizional al Societății

» Consiliul de Administrație

» Conducerea Executivă.

 

Electroprecizia este o Societate administrată în sistem unitar, de către Consiliul de Administrație.

 

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) este organul de conducere, care decide asupra activității societății Electroprecizia și asigura politică ei economică și comercială. A.G.A. poate fi Ordinară sau Extraordinară și se desfășoară la sediul societății.

 

Membrii Consiliului de Administrație au fost aleși la propunerea acționarilor societății. Consiliu de Administrație al societății Electroprecizia este alcătuit din trei membri și anume:

  • Adrian Secelean (Președinte),
  • Ciocîrlan Laurențiu-Gabriel (Administrator)
  • Dragoș Zavarache (Administrator).

 

Remunerarea membrilor Consiliului de Administraţie respectă în totalitate prevederile Legii 31/1990 (Legea societăţilor), fiind transparentă şi controlată integral de către acţionari. Consiliul de Administrație în conformitate cu dispozițiile art.143 din Legea nr.31/1990 privind societățile a delegat atribuțiile de conducere către un director.

 

În prezent, Conducerea Executivă a societății Electroprecizia este asigurată de către domnul Secelean Adrian (director general).

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.