Electrical Equipment

 

Compania este unul dintre cei mai importanți jucatori de pe piața locală în industria de mase plastice. Electrical Equipment este o organizație puternic orientată catre client, fiind în același timp, preocupată de menținerea procesului de imbunătățire continuă, punând un mare accent pe calitate.

 

Conceptele de precizie, loialitate, perseverență și flexibilitate sunt principalele valori ce caracterizează activitatea societăţii şi caracterul parteneriatelor pe care le încheiem.

 

În condiţiile unei puternice competiţii pe piaţa internă şi internaţională, societatea oferă servicii variate în 2 domenii de activitate:

 

  • Injecție mase plastice cu matrițele clienților

 

Folosim o gamă extrem de variată de mase plastice: POM, ABS, PC, PC/ABS, PMEA, PMMA. Scopul nostru este cel de a ne situa în topul furnizorilor favoriți în domeniile industriei prelucratoare, automotive și în domeniul construcțiilor.

 

  • Asamblare și montaj în parteneriat

 

Suntem partenerul dumneavoastră și în aceste domenii de activitate, oferindu-vă accesul la peste 15 ani de experiență în asamblarea manuala profesională a componentelor electrice, cu grad mai redus sau mai înalt de complexitate.

 

 

COMPANIA ÎN CIFRE:

  • 15+ ani experiență
  • 150+ angajați
  • 10 echipamente injecție de ultimă generație

 

În prezent, suntem deja cu un pas în viitor, prin implementarea proiectului «Creşterea competitivităţii economice a societăţii Electroprecizia Electrical Equipment S.R.L. pe piaţa internă şi internaţională prin diversificarea producţiei».

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.