Misiune, Valori

Misiune

Misiunea societatii Electroprecizia este consolidarea structurii organizatorice de Holding investițional și îndeplinirea celor două obiective strategice:

Dezvoltarea ca societate de investiții, urmărind crearea unui portofoliu de participații atractiv, prin utilizarea eficientă a resurselor proprii, armonizarea activității entităţilor subsidiare și optimizarea resurselor investiționale proprii și atrase;

Dezvoltarea proiectului de Parc Industrial Electroprecizia, urmărind utilizarea eficientă a activelor imobiliare, prin orientarea sinergiilor către realizarea a patru zone: una industrială, una de servicii, una rezidențială și una socială.

Valori

INTEGRITATE
Avem un comportament etic, onest si corect, incoruptibil, cu acțiuni onorabile consecvente, măsurabile și care concură la îndeplinirea cu success a obiectivelor noastre.

PROFESIONALISM
Avem conștiința profesională: ne păstram promisiunile, spunem ce nu putem face, suntem de încredere și acționăm cu seriozitate, nu tolerăm minciuna, nu ne asumăm munca altora. Suntem comiși 100% în atingerea rezultatelor. Prioritizam și planificam. Substanțiem argumentele și deciziile de afaceri. Acceptăm feedback-ul deschis.

RESPONSABILITATE
Ne îndeplinim cu conștiinciozitate obligațiile / responsabilitățile, suntem răspunzători pentru faptele noastre. Recunoaștem când greșim și ne străduim să o corectăm. Avem tăria de caracter și maturitatea de a ne asuma răspunderea pentru acțiunile întreprinse, indiferent dacă rezultatul este favorabil sau nu. Acționăm cu responsabilitate față de acționarii noștri, inclusiv față de comunitatea din care facem parte.

SPIRIT DE ECHIPĂ
Comunicam sincer și deschis, ne implicăm în activitățile echipei, căutam soluții, creăm un mediu de colaborare plăcut. Avem o atitudine pozitivă și evităm conflictele. Acordăm atenție celor din jur și le respectăm punctul de vedere. Ascultăm în mod activ toate opiniile. Împărtășim cunoștintele și experiența noastră cu membrii echipei.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.