CSR – Responsabilitate socială

Electroprecizia este o companie responsabilă social, care se implică activ în viață comunității din care face parte și contribuie la dezvoltarea comunității. Suntem o companie care acordă atenție mediului înconjurător, clienților și furnizorilor săi, și totodată angajaților și familiilor acestora.

 

Grupul de firme Electroprecizia este implicat în multiple proiecte şi programe sociale, principalele direcţii sunt: educaţie, cultură, mediul înconjurător, proiecte locale, ajutorarea persoanelor aflate în situaţii dificile.
Educație: de la elevi la studenți (programe de practică cu liceele duale, programe de practică și ajutor în susținerea lucrării de licență pentru studenții de la Universitate)
Cultură: susținem evenimentele culturale care promoveaza imaginea Brașovului la nivel național internațional
Mediul înconjurător: proiecte pentru gestionarea responsabilă a deșeurilor (carton, plastic, etc)
Proiecte locale: ne implicăm în inițiative care au ca scop ajutarea comunității locale în lupta împotriva pandemiei de Covid-19: susținerea personalului medical din spitalul Săcele. Susținem echipa locala de fotbal oferind suportul necesar, pentru ca echipa săceleană să devină o rampă de lansare pentru sportivi de nivel național, iar Precizia să continue să fie una din echipele fanion din județul Brașov
Conștiința socială: Programul 2%. Cu o singură semnătură, angajaţii din grupul de firme Electroprecizia îşi exersează spiritul civic şi fac o faptă bună donând 2% din impozit prin completarea formularelor 230. Electroprecizia promovează ideea că fiecare angajat să se folosească de această oportunitate de a susţine organizaţiile caritabile.

 

Responsabilitatea nostră faţă de comunitate are la bază principiul conform căruia fiecare dintre noi suntem datori a investi în dezvoltarea durabilă a comunităţii în care trăim şi de a desfăşura proiecte menite să aducă plus valoare acesteia.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.