Dezvoltare

INTERNSHIP

 

Dacă eşti student cu profil economic/tehnic, cu rezultate academice foarte bune, pasionat de domeniul tehnic, energetic, logistic, automatică, motoare electrice, ești inovativ, cu bune abilităţi de analiză, şi nu în ultimul rând demonstezi Spirit de Echipă, atunci acest proiect este pentru tine!

 

Programul de internship Electroprecizia S.A. îţi propune să exersezi un domeniu specific până la 6 luni, alături de specialişti. Vei înţelege cum se lucrează în domeniul care te pasioneaza, ce metode şi proceduri stau în spatele unei relaţii bune cu clienţii şi cum valorizăm oamenii din organizaţia noastră şi încurajăm spiritul de echipă. Pe parcursul proiectului, programul tău va fi flexibil, între 4 şi 6 ore/zi, timp în care vei lucra alături de un tutore care te va îndruma în dezvoltarea carierei tale.

 

STAGII

 

Grupul de societati Electroprecizia S.A. susţine dezvoltarea studenţilor, de aceea suntem deschişi la facilitarea stagiilor de practică.

 

Pentru a accesa un stagiu de practică, trimite-ne CV-ul tău alături de o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail HR@electroprecizia.ro. Prin transmiterea CV-ului tău, îți exprimi consimțământul cu Politica privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Oferă-ne cât mai multe detalii despre domeniul în care vrei să realizezi stagiul, iar în funcţie de disponibilitatea de la acel moment, vei primi un răspuns la cererea ta.

 

TINERI PROFESIONIȘTI

 

Cautăm întotdeauna tineri profesionişti, pasionaţi de domeniul tehnic, logistic, motoare electrice, automatică.

 

Dacă îţi place să fi în mijlocul acţiunii, să promovezi schimbarea, să vii cu idei noi, inovatoare, ai spirit antreprenorial şi îţi place să împărtăşeşti experienţele tale, atunci urmăreşte oportunităţile de carieră din cadrul Grupului Electroprecizia S.A. şi alătură-te echipei.
Întâlneşte-ne în cadrul conferinţelor specializate, al evenimentelor dedicate ţie, şi află mai multe despre domeniul care te pasionează.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.